Donnerstag, 24. Juli 2014

Moj posao rijeka

Najnovija otvorena radna mjesta u svim vodećim kompanijama - Rijeka. Besplatan, brz i povoljan način da pronađete posao između . Pronađite ili ponudite posao ,. Tražite ili nudite posao? Ovdje mozete objaviti vaš oglas.


Posao - Ponuda poslova.

Potrebno iskustvo godine. Za rad na području Rijeke tražimo dvije čistačice za čišćenje zgrada. Pokriva sve industrijske sektore. Natječaji za posao : Primorsko-goranska županija.


Nepotpune i nepravovremeno podnesene prijave neće se uzeti u razmatranje. Obavijest o rezultatima natječaja bit će javno. Ne prikazuj stručno osposobljavanje.


Rezultati se odnose na sve županije. Samo poslovi na neodređeno.

Direktori, menadžeri i čelnici 1. Pozdrav dragi roditelji! Poslodavac nudi posao u dinamičnom i uspješnom kolektivu, financijsku. Rijeka Online - vijesti iz Rijeke i okolice.


U suradnji s portalom posao. Ponuda aktivnih natječaja za zapošljavanje u Hrvatskoj. Vrijednosti kojima stremimo odnose se na kontinuiranu . Molimo kandidate da svoje prijave dostavljaju isključivo po objavi konkretnog oglasa. Informacije u svezi natječaja i oglasa za zapošljavanje mogu se dobiti u . Veselimo se upoznavanju i još jednoj karici u našem uspješnom timu . Svi studentski poslovi na jednom mjestu!


Vaša tvrtka već godinama zapošljava studente ili trebate nekoga da uskoči već sutra? Zaradite još jednu plaću kroz honorarni posao. Djelatnost: Administrativna zanimanjaVrsta: Honorarni posao.


Više informacija potražite u oglasu. Otvorene molbe Rijeka, Croatia Magistar farmacije Rijeka, Croatia Operater u. Na Pomorskom fakultetu u Rijeci je šestu godinu za redom održan Dan karijera. Okupio je brojne sadašnje i buduće studente kao i 70-ak .

Saznaj kakav je poslodavac RIJEKA SPORT. Rok za prijavu: do popunjenja pozicije. Zapošljavamo: konobare za rad u ugostiteljskom objektu u Rijeci. Vaš Cacao zapošljava konobare!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts